Smakråd i fråga om designmöbler

Hej och god eftermiddag bloggen och mina fina läsare

Just nu tar jag en liten paus från jobbet, det är ändå så lugnt just nu så då kan jag passa på att kika in här och skriva ett inlägg. Idag efter jobbet ska jag följa med en vän och titta på designmöbler till hennes nya lägenhet i Jönköping. Hon är sån nörd och så helt tvärtemot mig som är ganska bohemisk av mig, men samtidigt älskar jag våra olikheter och det gör att vi har väldigt roligt ihop.

Det är så spännande att titta på designmöbler med så helt skilda smak för man kan ge varandra nya inputs som man inte tänkt på annars. Dessutom tycker jag hon har väldigt fin smak och hon har det alltid så snyggt hemma och det kan jag tycka även om vi har väldigt olika stil. Samma sak tänker ju hon om mig och min stil och det är därför nu som jag ska följa med och vara lite smakråd eller kanske mest trevligt sällskap. Jag följer gärna med och shoppar upp andras pengar haha.

Nu var det så längesen som vi hittade på något tillsammans så det blir kul. Jag kan tänka mig att vi stannar till och äter något gott också, typ thaimat är vi båda väldigt svaga för så vi har inte bara olika smak om saker. Killar där emot behöver vi aldrig vara rädda för att falla för samma och det är ju väldigt praktiskt och bra. Där emot har vi samma typer av värderingar när det kommer till människor och åsikter kring vad som är rätt och fel och det är skönt för annars är jag inte säker på att vi skulle umgås så mycket.

Nu ska jag jobba lite till sista stunden och sen bär det av för att titta på designmöbler, en dag full av kontraster! Kram