Behöver få hit en golvläggare

Hej på er! Efter några dagars uppehåll från bloggen så är jag äntligen tillbaka och den här gången tänkte jag skriva lite om mitt nya golv som jag har köpt. Det är en riktigt fin parkett i ett mörkt trä som jag tror kommer sitta riktigt fint i vardagsrummet. Dock så kvarstår det ett problem och det är ett ganska omfattande problem, jag är nämligen ingen golvläggare så jag har inte den blekaste aning om hur man lägger golv. Parketten gör ingen större nytta i de lådorna där de ligger nu, annars är allting perfekt i livet. Södermalm har återigen fått solen på besök och nästan alla mina grannar sitter ute på sina balkonger, jag kanske ska ropa och kolla om det är någon av dem som är golvläggare. Eller så ringar jag bara till någon golvläggare på Södermalm, det kanske är den enklaste lösningen men den är dock inte lika rolig. Just idag så är jag ledig från jobbet och det känns fantastiskt skönt att alltid ha en ledig dag mitt i veckan. Det blir som att veckorna går betydligt snabbare och jag får dessutom en extra sovmorgon, bara det är värt en hel del. Idag kunde jag ligga kvar i sängen hur länge som helst och ska jag vara ärlig så klev jag inte upp för ens klockan tolv så jag är helt utvilad. Dock kommer jag väl få äta upp mina ord sen ikväll när jag inte kommer kunna somna, det brukar alltid sluta så och jag säger varje onsdagskväll att nästa vecka ska jag lägga mig i tid på tisdagen så att jag inte sover bort halva onsdagen. Men jag tror ni alla kan gissa hur det brukar sluta när dagen väl är kommen, då är mina tankar som bortblåsta. Om jag kunde lyckas ringa en golvläggare så har jag åtminstone fått någonting gjort idag.